четвртак, 29. октобар 2009.

Josipa Lisac u Beogradu


Jedna od najvećih simbola pop muzike današnjice sa ovih prostora Josipa Lisa održala je sinoć koncert u "Sava centru".
Publika je uživala u antologijskim hitovima koji su proizašli iz kreativne simbioze Metikoš - Lisac a isto tako i u novoj muzici sa njenog poslednjeg albuma "Živim po svome".
-"Ne moram na početku reći sve što želim, imamo toliko vremena" ovim rečima se vidno uzbuđena Josipa obratila svojoj publici na samom početku koncerta. Usledile su numere "Boginja", a na prve taktove "O jednoj mladosti" publika je burnim aplauzom pozdravila umetnicu.
Život ispunjen ljubavlju pa i bolom, gubitkom svog najvećeg prijatelja, životnog saputnika i jedinoj ljubavi života Karla Metikoša, ova umetnica verno slavi i ljubav i život svojom muzikom a svojim tekstovima ukazuje na lepotu svakog trenutka. Veliki uzor mladim umetnicima kao i starijim poštovaocima Josipa Lisac zaslužila je prvenstveno svojim dugogodišnjim kvalitetom muzičkog pravca i vernog vrlo prepoznatljivog imidža. Svakako ova multimedijalna umetnica zaslužuje svaki kompliment, a nama njenim poštovaocima ostaje nada da ćemo se ponovo sresti vrlo brzo.

Нема коментара:

Постави коментар